Onderhoud

Voor onderhoud en reparaties kunt u uw Mercedes-Benz of AMG met een gerust hart aan de vakkundige technici van Vuik Auto’s toevertrouwen. Wij beschikken over bijna een halve eeuw ervaring met dit mooie merk en verdiepen ons telkens weer in de evoluerende technieken van de nieuwste modelgenereraties. Daarbij investeren we regelmatig in de meest actuele apparatuur. We kunnen ook de jongste auto’s uitlezen en elektronische functies zelfs naar wens voor u configureren.

Voor het onderhoud is Vuik Auto’s aangesloten bij het digitale servicerapport van Mercedes-Benz. Dat geeft u de zekerheid dat alle werkzaamheden officieel geregistreerd worden. Belangrijk voor het behoud van eventuele garantie, maar ook voor de restwaarde van uw auto.

Vuik Auto’s staat ook graag voor u klaar met diensten als APK, inbouw van alarmsystemen en track and trace, aircoservice, het spoelen van een automatische transmissie, uitlijning en winterbandenservice met opslag. Heeft u behoefte aan vervangend vervoer, dan stellen wij u kosteloos een auto ter beschikking. Een Mercedes-Benz, uiteraard.