Land Rover 88// PICK UP in Nieuwstaat!! origineel NL

Prijs
Op aanvraag
Financieren
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Land Rover
Model
88// PICK UP
Uitvoering
in Nieuwstaat!! origineel NL
Kenteken
BA-76-22
Carrosserie
Overig
Apk
Nee
Datum eerste toelating
12-05-1971
Bouwjaar
05-1971
Kleur
Niet geregistreerd
Brandstof
Benzine

Opmerkingen

Deze Volledig gerestaureerde Land Rover verkopen wij in opdracht van de klant door omstandigheden. de auto verkeerd in nieuwstaat en heeft zo goed als geen kilometers gereden na restauratie.

echt een auto voor de liefhebber of verzamelaar.

bel voor meer info of een bezichteging.

Kwaliteit en doordachtheid typeren Mercedes-Benz. Het is daarom dat we bij Vuik Auto’s ons zo verbonden voelen met dit mooie merk. Sinds begin jaren zeventig al, toen we besloten om ons hierin te specialiseren. De historie van ons familiebedrijf gaat nog veel langer terug, tot 1929. Inmiddels staat met Henk Vuik jr. de derde generatie aan het roer, een bevlogen Mercedes-Benz-liefhebber.

Vuik Auto’s heeft zich in de breedste zin toegewijd aan deze Duitse topproducten. We verkopen personen- en bedrijfswagens van Mercedes-Benz, nieuw en gebruikt, bovendien voeren we het dealerschap van Brabus. In de werkplaats repareren we alle typen volgens de fabrieksvoorschriften en herstellen schades op professionele wijze. Bijzondere specialismen vormen de restauratie van young- en oldtimers en het bouwen van competitieauto’s voor de racerij en rallysport.
Vanuit een diepgewortelde passie voor het merk halen we bij Vuik Auto’s het beste in elke Mercedes-Benz naar boven. U bent trots op uw auto en wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u er maximaal plezier aan beleeft. Kom eens kennismaken!

Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
49 Kw / 67 Pk
Cilinders
4
Exterieur
Kleur
Niet geregistreerd
Gewicht
1340 kg
Wegenbelasting
€ 0,00 per kwartaal / per jaar
Laadvermogen
Max 681 kg