Mercedes-Benz SL-klasse 280 SL

Prijs
€ 34.950,-
Financieren
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Mercedes-Benz
Model
SL-klasse
Uitvoering
280 SL
Kenteken
KP-52-YD
Carrosserie
Cabriolet
125.678km
Apk
Ja
Datum eerste toelating
01-02-1984
Bouwjaar
02-1984
Kleur
Goud
Bekleding
Leder Beige
2
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat

Opmerkingen

Deze schitterende 280 SL is een originele Nederlandse auto en wat nog mooier is de meer dan de laatste 30 jaar van dezelfde familie is geweest. perfect onderhouden en zo goed als alles aan de auto is origineel. en het verhaal is soms net zo veel waardt als de auto zelf dus zoekt u een echte SL dan is dit een mooie aankoop.

Kwaliteit en doordachtheid typeren Mercedes-Benz. Het is daarom dat we bij Vuik Auto’s ons zo verbonden voelen met dit mooie merk. Sinds begin jaren zeventig al, toen we besloten om ons hierin te specialiseren. De historie van ons familiebedrijf gaat nog veel langer terug, tot 1929. Inmiddels staat met Henk Vuik jr. de derde generatie aan het roer, een bevlogen Mercedes-Benz-liefhebber.

Vuik Auto’s heeft zich in de breedste zin toegewijd aan deze Duitse topproducten. We verkopen personen- en bedrijfswagens van Mercedes-Benz, nieuw en gebruikt, bovendien voeren we het dealerschap van Brabus. In de werkplaats repareren we alle typen volgens de fabrieksvoorschriften en herstellen schades op professionele wijze. Bijzondere specialismen vormen de restauratie van young- en oldtimers en het bouwen van competitieauto’s voor de racerij en rallysport.
Vanuit een diepgewortelde passie voor het merk halen we bij Vuik Auto’s het beste in elke Mercedes-Benz naar boven. U bent trots op uw auto en wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u er maximaal plezier aan beleeft. Kom eens kennismaken!

  • onderhoudsboekjes aanwezig
Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
136 Kw / 186 Pk
Acceleratie
0.0 sec. 100 km/h
Transmissie
Automaat
Aandrijving
Achterwiel
Cilinders
6
Exterieur
Kleur
Goud
2
Gewicht
1509 kg
Wegenbelasting
€ 60.00 - € 66.00 / € 240.00 - € 264.00 per kwartaal / per jaar
Wielbasis
2460 mm
Interieur
Bekleding
Beige