Mercedes-Benz 190-serie 2.6 AMG Trackday auto

Prijs
€ 14.950,-
Financieren
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Mercedes-Benz
Model
190-serie
Uitvoering
2.6 AMG Trackday auto
Kenteken
TV-68-VX
Carrosserie
Sedan
244.768km
Apk
Nee
Datum eerste toelating
20-01-1989
Bouwjaar
01-1989
Kleur
Beige
4
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

Deze Mercedes Benz 190 2.6 is van zichzelf al een hele mooie en nette auto. met nieuw AMG body pakket .bijna alle lakwerk is origineel en de auto is aangepast om te gebruiken voor Trackdays. een gelaste 6 punts rolkooi en Race stoelen met 6 punts gordels, het onderstel is origineel maar verbeterd met een set Bilstein B12 sport schokdempers/veren. Differentieel met ASD (origineel af fabriek) en remblokken voor hoge temperaturen. en voor en achter een Strutbrace. en uiteraard kan de auto ook gewoon op de weg rijden en is in orde voor de APK keuring.

dus wil je af en toe op het circuit rijden met een super mooie 190 voor weinig geld dan is dit de kans.

LET Op deze auto heeft een Nederlands kenteken dus kan gewoon op de weg met APK

Kwaliteit en doordachtheid typeren Mercedes-Benz. Het is daarom dat we bij Vuik Auto’s ons zo verbonden voelen met dit mooie merk. Sinds begin jaren zeventig al, toen we besloten om ons hierin te specialiseren. De historie van ons familiebedrijf gaat nog veel langer terug, tot 1929. Inmiddels staat met Henk Vuik jr. de derde generatie aan het roer, een bevlogen Mercedes-Benz-liefhebber.

Vuik Auto’s heeft zich in de breedste zin toegewijd aan deze Duitse topproducten. We verkopen personen- en bedrijfswagens van Mercedes-Benz, nieuw en gebruikt, bovendien voeren we het dealerschap van Brabus. In de werkplaats repareren we alle typen volgens de fabrieksvoorschriften en herstellen schades op professionele wijze. Bijzondere specialismen vormen de restauratie van young- en oldtimers en het bouwen van competitieauto’s voor de racerij en rallysport.
Vanuit een diepgewortelde passie voor het merk halen we bij Vuik Auto’s het beste in elke Mercedes-Benz naar boven. U bent trots op uw auto en wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u er maximaal plezier aan beleeft. Kom eens kennismaken!

  • onderhoudsboekjes aanwezig
  • ABS
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Centrale deurvergrendeling
  • Lichtmetalen velgen
  • Metallic lak
Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
118 Kw / 162 Pk
Acceleratie
0.0 sec. 100 km/h
Transmissie
Handmatig
Aandrijving
Achterwiel
Cilinders
6 (2597cc)
Exterieur
Kleur
Beige
4
Gewicht
1250 kg
Wegenbelasting
€ 164.00 - € 179.00 / € 656.00 - € 716.00 per kwartaal / per jaar
Wielbasis
2670 mm
Aanhanger
Ongeremd 625 kg geremd 1500 kg