Mercedes-Benz SLK-klasse 230 K. GT5 Cup (raceauto)

Prijs
€ 16.500,-
Financieren
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Mercedes-Benz
Model
SLK-klasse
Uitvoering
230 K. GT5 Cup (raceauto)
Carrosserie
Cabriolet
21 km
Apk
Nee
Bouwjaar
0
Bouwjaar
01-1900
Kleur
Wit
2
Brandstof
Geen voorkeur
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

Kwaliteit en doordachtheid typeren Mercedes-Benz. Het is daarom dat we bij Vuik Auto’s ons zo verbonden voelen met dit mooie merk. Sinds begin jaren zeventig al, toen we besloten om ons hierin te specialiseren. De historie van ons familiebedrijf gaat nog veel langer terug, tot 1929. Inmiddels staat met Henk Vuik jr. de derde generatie aan het roer, een bevlogen Mercedes-Benz-liefhebber.

Vuik Auto’s heeft zich in de breedste zin toegewijd aan deze Duitse topproducten. We verkopen personen- en bedrijfswagens van Mercedes-Benz, nieuw en gebruikt, bovendien voeren we het dealerschap van Brabus. In de werkplaats repareren we alle typen volgens de fabrieksvoorschriften en herstellen schades op professionele wijze. Bijzondere specialismen vormen de restauratie van young- en oldtimers en het bouwen van competitieauto’s voor de racerij en rallysport.
Vanuit een diepgewortelde passie voor het merk halen we bij Vuik Auto’s het beste in elke Mercedes-Benz naar boven. U bent trots op uw auto en wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u er maximaal plezier aan beleeft. Kom eens kennismaken!

Motor
Brandstof
Geen voorkeur
Transmissie
Handmatig
Aandrijving
Achterwiel
Exterieur
Kleur
Wit
2
Interieur
1
Bekleding
Lichtblauw